Alte știri

(Video) Ți se rupe sufletul! O fetiță de doar câțiva anișori plânge de dorul Republicii Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

O familie de moldoveni s-a stabilit peste hotare, iar fetița acestia de numai câțiva anișori a început să plângă de dorul Republicii Moldova. Momentul video emoționant a fost filmat de mama acestia și postat pe o rețea de socializare.  

Fetița îi spunea mamei sale printre lacrimi că vrea să se întoarcă în Republica Moldova pentru ca să se joace cu prietenii săi, cu boboceii și cu pisicuța, pentru că acolo unde se află, nu are niciun amic cu care să-și petreacă timpul. Mama fetiței i-a promis că în vacanța de vară se vor întoare acasă și astfel își va revedea prietenii.

„Așa încep unele diminețe la noi. Iubita mea scumpă vrea în Moldova. Mi se rupe sufletul când cere să o duc acasă, la prieteni, că ea e singură aici. Cum să nu plângi când o vezi așa?! Noi am avut altfel de coilărie, dar sărmanii copii plecați de acasă, și așa copilăresc, așteaptă vara să se întoarcă la cei dragi, la prieteni, într-un cuvânt – Acasă. Poate nu toți, da Gloria-Patricia așa e. Of, inima mea se sparge în cioburi când o văd așa”,a scris mama fetiței pe Facebook.

loading...

Comments are closed.