(video) Tinerii Democrați din Bălți au organizat un flashmob-maraton împotriva primarului Nicolai Grigorișin

tineri democrati, pdm balti, primaria balti, partidul nostru, nicolai grigorisin

Un grup de tineri din organizația de tineret al Partidului Democrat din Bălți au decis să-și manifeste nemulțumirea față primarul municipiului printr-un flashmob-maraton. Protestatarii își arată dezacordul față de campania de intimidare a unor aleși locali din fracțiunea „Pentru Dezvoltarea orașului Bălți” din cadrul Consiliului Municipal Bălți.

Asta după ce unii consilieri locali au devenit ținta unei campanii de denigrare, care ar fi orchestrată de exponenții Partidului Nostru, urmare a unor discuții în contradictoriu la ultima ședință a CMB dintre primarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, și Dmitri Pasat, consilier al fracțiunii „Pentru Dezvoltarea orașului Bălți”, fost ales local din partea Partidului Nostru, transmite tvn.md

Peste 20 de participanți la falshmob din fața sediului Primăriei au purtat lozinci cu inscripțiile: „Stop minciunii”, „Fraierii nu trebuie să aibă loc în Primărie”, „Primar din anii 90”, „Cerem stimă față de consilieri” ș.a.

Vom organiza astfel de flshmob-uri până când primarul și cei din anturajul lui nu vor înceta să mai facă presiuni, în stilul anilor ’90, asupra consilierilor municipali, a spus Alexi Onoico, liderul din Bălți a Organizației de Tineret a PDM, unul din inițiatorii flashmobului.

Acțiunea de protest va fi organizată zilnic, timp de o lună, în fața Primăriei Bălți, începând cu ora 10:00. Flashmobul durează câteva minute.

Autoritățile nu au comentat, deocamdată, acțiunea de protest a tinerilor democrați.

Total
0
Shares
Total
0
Share