VIDEO // Trei bărbați, reținuți pentru huliganism extrem: Au lovit victima cu sticle și au urinat peste aceasta

Procuratura raionului Hâncești informează despre efectuarea perchezițiilor și reținerea, în comun cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Hâncești, cu suportul operativ al BPDS ”FULGER” al MAI, a trei bărbați, acuzați de comiterea infracțiunii de huliganism, cu aplicarea obiectelor pentru vătămarea integrității corporale.

În cadrul investigațiilor, a fost stabilit, că mai mulți bărbați, aflându-se la terasa unui local din raionul Hâncești, și acționând coordonat, au aplicat lovituri cu obiecte din sticlă în capul unei victime, continuând agresiunea cu lovituri cu pumnii și picioarele în regiunea capului, după care au părăsit locul faptei. La scurt timp, s-au întors la acea terasă, dorind să dovedească superioritatea asupra victimei și desconsiderarea față de locul public în care se aflau. În timp ce victima se afla inconștientă pe masă, unul dintre făptuitori s-a apropiat și s-a urinat demonstrativ peste aceasta.

Procurorii vor înainta demersuri de aplicare a măsurii preventive, arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile în privința persoanelor reținute.

În rezultatul perchezițiilor efectuate, de la domiciliul unui făptuitor au fost ridicate două arme.

Total
0
Shares
Total
0
Share