Alte știri

FOTO // Trei mașini nu au încăput în intersecție. Cu ce s-a sfârșit

Pinterest LinkedIn Tumblr

S-a întâmplat în data de 12 noiembrie, la ora 08.00, la intersecția străzilor Putnei și Andrei Lupan din sectorul Râșcani al capitalei. Primele imagini de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular. În acestea se văd cele trei vehicule avariate chiar în intersecție.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că totul s-a întâmplat după ce un șofer de 20 de ani ar fi intrat în intersecție de pe un drum secundar, fără a oferi prioritate mașinii ce se deplasa pe strada principală, condusă de un bărbat de 38 de ani. Impactul a fost atât de violent, încât mașina din cauza căreia s-a întâmplat totul a fost proiectată în cel de-al treilea vehicul, la volanul căruia se afla o șoferiță de 41 de ani.

La locul impactului a venit și un echipaj medical cu o ambulanță, pentru a oferi ajutor medical șoferiței. Din fericire, aceasta nu a suferit răni grave și nu a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Acum, oamenii legii continuă să cerceteze cazul, iar dacă va fi găsit vinovat, șoferul de 20 de ani riscă amendă de 1500 de lei și șase puncte de penalizare.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.