Externe

VIDEO // Trump a fost șters de o televiziunea canadiană din filmul „Singur acasă 2”: Cum a reacționat liderul de la Casa Albă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Preşedintele american Donald Trump s-a văzut eliminat din distribuţia celebrului film „Singur acasă: Pierdut în New York”. Controversata decizie i-a aparţinut postului naţional canadian CBC, care a dispus ştergerea scurtei secvenţe în care apare liderul de la Casa Albă în pelicula difuzată în ajunul Crăciunului.

Canalul de televiziune CBC şi-a motivat controversata decizie de a şterge secvenţa în care apare Donald Trump, argumentând că a fost necesară pentru ca filmul să se încadreze în program.

Astfel, 8 din cele 120 de minute ale filmului turnat în 1992 ar fi fost tăiate pentru a face loc reclamelor, a declarat un purtător de cuvânt al postului canadian de televiziune.

Decizia a fost luată încă din 2014, aşadar cu mult înainte de alegerile prezidenţiale din 2016 din Statele Unite, câştigate de Donald Trump şi, prin urmare, nu a avut un caracter politic.

În secvenţa, care durează doar câteva secunde, Macaulay Culkin umblă prin hotelul Plaza din New York şi se opreşte pentru a-i pune o întrebare actualului lider de la Casa Albă.

Cu puţin timp înainte de luarea deciziei de a tăia secvenţa, Donald Trump s-a declarat onorat de apariţia în filmul „Singur acasă”.

De altfel, Trump este proprietarul Hotelului Plaza din New York, locul unde au avut loc mai multe scene ale filmului din 1992.

Decizia de eliminare a scenei i-a atras postului canadian numeroase critici din partea susţinătorilor preşedintelui american.

Între cei care au criticat înlăturarea secvenţei s-au numărat gazdele emisiunii „Fox & Friends”, care au catalogat măsura drept  „cenzură”.

Nici reacţia liderului de la Casa Albă nu s-a lăsat aşteptată.

”Filmul nu va mai fi niciodată la fel! (Doar glumesc)”, a scris Donald Trump pe contul său de Twitter.

loading...

Comments are closed.