Lifestyle

VIDEO // Tulburător! Un tânăr și-a cerut în căsătorie iubita aflată pe patul de spital. După două zile, aceasta a murit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr din Italia și-a cerut de soție iubita grav bolnavă, aflată în spital. După două zile, femeia a murit. Momentul în care bărbatul îngenunchează lângă patul de spital și o cere în căsătorie pe iubita lui a fost filmat, iar clipul s-a viralizat.

În urmă cu câteva zile, Edoardo Parisi, 32 de ani, din Fucecchio, lângă Florența, intrat în spital și și-a luat prin surprindere iubita, Chiara Giuntoli, bolnavă de cancer în stadiu terminal, cerând-o de soție. „M-am gândit că acesta ar trebui să fie momentul nostru”, a spus el, relatează Corriere della Sera.

„Vrei să te căsătorești cu mine?”, a întrebat-o, în timp ce i-a dat inelul. „Ești nebun?!”, a fost reacția femeii, care a început să plângă. După două zile, ea a murit din cauza tumorii pe care o avea de 2 ani.

Clipul emoționant a fost postat apoi pe Facebook, alături de un mesaj. „M-am gândit că tu, cât timp ai fost bolnavă, nu ai fost niciodată tristă. Nu pentru că nu înțelegeai situația, ci pentru că știai că tristețea ta m-ar fi afectat și pe mine. Ai zâmbit mereu și ai luptat… Acum știu că dacă dragostea e adevărată, nimic nu poate despărți două persoane făcute pentru a fi împreună. Te iubesc!”, a scris Edoardo.

Sursa: Digi24.ro

loading...

Comments are closed.