Alte știri

VIDEO // Tur virtual al Centrului Național Anticorupție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Participanții la tabăra online „Tinerii împotriva corupţiei”, 100 de elevi și studenți din întreaga țară, au avut ocazia să facă un tur virtual al Centrului Național Anticorupție.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Directorul CNA, Ruslan Flocea, a venit cu un cuvânt de salut către tineri. În adresarea sa, șeful Centrului a menționat că Școala de vară reprezintă o oportunitate pentru promovarea valorilor morale și normelor de etică, care va oferi posibilitatea de a afla mai multe despre combaterea fenomenului corupției, despre instrumentele de prevenire, despre atribuțiile, competențele de bază și misiunea CNA în eradicarea acestui viciu social. „Voi sunteți cei care de acum puteți să fiți promotorii culturii integrității și ai anticorupției în societate. Dumneavoastră puteți întruchipa modelul de cetățean conștient care va contribui la respectarea principiilor unui stat de drept și prosperitatea țării”, a adăugat Ruslan Flocea.

Și șeful Direcției educație anticorupție, Ion Pruteanu, a venit cu o prezentare în fața tinerilor, arătându-le unitatea de gardă a CNA, izolatorul de urmărire penală, sala de protocol și, tradițional, mascații instituției.

Tabăra de vară a fost organizată de Centrul Național Anticorupție și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) Moldova, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.

loading...

Comments are closed.