Social

(video) Ultima oră! Jurnalistul Vadim Ungureanu a fost reținut de poliție după ce a instalat la km 0 monumentul „Năstase care face pipi”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalistul Vadim Ungureanu a fost reținut de către Poliție pentru faptul că a instalat monumentul „Năstase care face pipi” la kilometrul zero din capitală.

Astăzi, jurnalistul Vadim Ungureanu a instalat în centrul Chișinăului monumentul „Năstase care face pipi”, care îl reprezintă pe candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr la funcția de primar general al capitalei, într-o postură jenantă. Jurnalistul neagă însă că ar fi comis o contravenție spunând că un monument similar este instalat și în Bruxelles.

Polițistul la rândul său spune că acest monument este o încălcare a codului contravențional pentru că ar reprezenta un candidat electoral.

Vadim Ungureanu a refuzat să se supună poliției spunând că i se încalcă dreptul la protest fiind silit în cele din urmă să se urce în mașina polițiștilor. Jurnalistul consideră că măsura efectuată de polițiști este una ilegală, iar poliția devine o bâtă a guvernării împotriva simplilor cetățeni: „Mafia lui Plahotniuc îl apără pe Andrei Năstase de protestele simplilor cetățeni„, a spus Vadim Ungureanu.

Video cu reținerea lui Vadim Ungureanu:

loading...

Comments are closed.