(video) Ultima oră! PDM face o propunere irefutabilă blocului ACUM – funcția de Prim-ministru!

PDM, blocul ACUM, Plahotniuc, Maia Sandu, Andrian Candu, Andrei Nastase, Partidul Democrat ofera conducerea Guvernului blocului ACUM, aliante post-electorale

Vicepreședintele PDM, Andrian Candu, a anunțat astăzi în cadrul unui briefing de presă că PDM este gata să ofere chiar și conducerea Guvernului blocului ACUM.

Andrian Candu a menționat că este o greşeală refuzul venit din partea blocului electoral ACUM, de a se aşeza la negocieri pentru formarea unei majorităţi.

“PDM a lansat o invitaţie publică pentru Blocul ACUM pentru a avea discuții preliminare, cu regret aceasta a fost respinsă imediat de liderii blocului ACUM, fără a acorda o anumită şansă. Noi considerăm că este o greşeală ccea ce au făcut ce de la ACUM. Politica însemană comunicare, dialog, arta compromisului. Regretăm că cei din ACUM s-au grăbit să respingă invitaţi noastră”, a declarat Candu.

Vicepreședintele PDM a mai adăugat că invitația pentru blocul ACUM rămâne deschisă și pentru următoarele zile, inclusiv sâmbătă și duminică.

“Echipa PDM este foarte flexibilă și noi vrem să ne respectăm promisiunile făcute cetățenilor. Chiar dacă PDM are mai multe mandate decât blocul ACUM, dacă acceptau să vină la negocieri, la discuții, noi am fi fost gata să le oferim chiar și funcția de Prim-ministru.”, a declarat Andrian Candu.

Candu s-a referit și pachetul de modificări legislative propude de blocul ACUM, menționând că legislația nu permite să fie puse pe agenda Parlamentului careva inițiative fără o conducere a Legislativului.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share