(Video) Ultima oră! Valeriu Munteanu părăsește PL! Trece de partea TRINOMULUI PAS cu DA și PLDM!

Valeriu Munteanu părăsește PL, Trece de partea TRINOMULUI PAS cu DA și PLDM, mihai ghimpu, dorin chirtoaca, partidul liberal 
 

După 11 ani de aflare în echipa PL, Valeriu Munteanu a decis să părăsească partidul. Anunțul a fost făcut astăzi într-o conferință de presă.

Munteanu l-a acuzat pe Ghimpu că Partidul Liberal nu vrea să facă alianță cu blocul electoral ACUM (format din PAS, DA și PLDM). Totodată, el a anunțat că după ce părăsește PL se alătură lui Năstase, Maia Sandu și Deliu la alegerile din februarie 2019.

Dorin Chirtoacă a condamnat decizia lui Valeriu Munteanu. “Anunțul făcut de V. Munteanu, precum că ar exista un refuz al PL-ului de a participa alături de ACUM în alegeri, este unul fals”, a scris ieri liderul PL pe Facebook.

Valeriu Munteau era vicepreședintele PL. El a candidat la alegerile locale în Chișinău în primăvara lui 2018 și a acumulat 3,6% din voturi. Pe 1 decembrie Partidul Liberal și-a schimbat conducerea, astfel Mihai Ghimpu s-a retras din funcția de președinte, iar Dorin Chirtoacă i-a luat locul. Unele voci afirmă că Munteanu pretindea la șefia partidului, dar Ghimpu a insistat pe candidatura nepotului său.

Mai jos urmăriți declarațiile făcute astăzi de Valeriu Munteanu.

Total
0
Shares
Total
0
Share