Politic

(Video) Ultima oră! Valeriu Munteanu părăsește PL! Trece de partea TRINOMULUI PAS cu DA și PLDM!

Pinterest LinkedIn Tumblr

După 11 ani de aflare în echipa PL, Valeriu Munteanu a decis să părăsească partidul. Anunțul a fost făcut astăzi într-o conferință de presă.

Munteanu l-a acuzat pe Ghimpu că Partidul Liberal nu vrea să facă alianță cu blocul electoral ACUM (format din PAS, DA și PLDM). Totodată, el a anunțat că după ce părăsește PL se alătură lui Năstase, Maia Sandu și Deliu la alegerile din februarie 2019.

Dorin Chirtoacă a condamnat decizia lui Valeriu Munteanu. „Anunțul făcut de V. Munteanu, precum că ar exista un refuz al PL-ului de a participa alături de ACUM în alegeri, este unul fals”, a scris ieri liderul PL pe Facebook.

Valeriu Munteau era vicepreședintele PL. El a candidat la alegerile locale în Chișinău în primăvara lui 2018 și a acumulat 3,6% din voturi. Pe 1 decembrie Partidul Liberal și-a schimbat conducerea, astfel Mihai Ghimpu s-a retras din funcția de președinte, iar Dorin Chirtoacă i-a luat locul. Unele voci afirmă că Munteanu pretindea la șefia partidului, dar Ghimpu a insistat pe candidatura nepotului său.

Mai jos urmăriți declarațiile făcute astăzi de Valeriu Munteanu.

loading...

Comments are closed.