(Video) Un adolescent prins drogat, într-o staţie de transport public în Chișinău

Un adolescent prins drogat, într-o staţie de transport public în Chișinău, consum de narcotice, politia moldova, 

Drogat într-o staţie de transport public. Vorbim despre un adolescent, în vârstă de 17 ani, care a ajuns să dea explicaţii oamenilor legii, după ce a fost prins asupra sa cu substanţe psihotrope, transmite postul TV CANAL3.

Incidentul a avut loc noaptea trecută în sectorul Râşcani al Capitalei. Patrulând, un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă a observat tânărul aşezat pe o bancă dintr-o staţie de transport în comun.

Somat de poliţişti pentru efectuarea unui control, acesta a încercat să fugă, însă norocul nu i-a surâs, întrucât forţele de ordine au reuşit să-l imobilizeze. Pentru că se afla într-o stare vizibilă de ebrietate narcotică, adolescentul a fost escortat la Inspectorat. În cadrul audierilor, tânărul a predat benevol un pliculeţ în care se afla o substanţă de culoare verde, cu miros specific, asemănătoare stupefiantelor.
 
În faţa camerei de filmat, suspectul a recunoscut că în pacheţel se aflau narcotice. Mai mult, acesta susţine că nu este la prima sa abatere de la lege. Anterior, el ar mai fi fost documentat pentru păstrare şi consum de droguri. Pliculeţul depistat a fost sigilat şi transmis spre efectuarea unei expertize. În continuare, oamenii legii investighează cazul şi urmează să stabilească cu ce sancţiune se va alege tânărul.

Total
0
Shares
Total
0
Share