Actual

VIDEO // Un angajat al IGP și un medic al IMSP Anenii Noi au fost reținuți pentru fapte de corupție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul protecție internă și anticorupție, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în cadrul cauzei penale pornite conform prevederilor art. 324 alin. (2) lit. b) Cod penal (corupere pasivă), au documentat acțiunile pretins ilegale ale trei angajați ai Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP al MAI (INSP), un angajat al IP Anenii Noi al IGP și un angajat cu funcție de conducere din cadrul Instituției Medico-Sanitare Publice Anenii Noi (IMSP Anenii Noi).

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Acțiunile infracționale s-au manifestat prin pretinderea și primirea de către persoane publice, prin intermediul unui angajat al IP Anenii Noi al IGP, a mijloacelor bănești ce nu li se cuvin, în sumă de 1000 EURO, pentru a nu documenta fapta de conducere a mijlocului de transport de un conducător auto aflat în stare de ebrietate.

În consecință, la 14.02.2022, unul dintre angajații INSP și un medic al IMSP Anenii Noi au fost reținuți pentru 72 ore, conform prevederilor art. 166 CPP al Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.