Alte știri

VIDEO: Un avion a aterizat de urgență în Austria, după ce un pasager român a bătut o stewardesă. Zborul se desfășura pe ruta București-Stuttgart

Pinterest LinkedIn Tumblr

O cursă Blue Air pe ruta București-Stuttgart a fost nevoită să aterizeze de urgență, vineri dimineață, la Viena, pentru că un pasager român bătuse o stewardesă, potrivit digi24.ro.

Un echipaj de de poliție a urcat la bordul aeronavei, imediat ce aceasta a aterizat în capitala Austriei. Compania a confirmat incidentul, iar bărbatul se află acum în custodia poliției austriece.

„Zborul Blue Air 0B129 care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21 cu destinația Stuttgart a fost direcționat pe Aeroportul Internațional Viena ca urmare a unui pasager agresiv. Pentru siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena. Pasagerul a fost reținut, iar în acest moment se află în custodia autorităților austriece. De asemenea, conform procedurilor standard, o ambulanță a fost trimisă la aeronavă.

Compania Blue Air își cere scuze față de pasageri pentru întârziere. Ca urmare a acestei situații, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8:25 a avut o întârziere de aproximativ o oră față de orarul de zbor inițial. Afectat de această situație este și segmentul de zbor Stuttgart – Sibiu, care va fi, de asemenea, operat cu întârziere”, a fost reacția Blue Air, după incident, potrivit aceleiași surse.

loading...

Comments are closed.