Alte știri

(video) Un bărbat a fost salvat după ce a petrecut o lună în bârlogul unui urs. Animalul i-a rupt coloana și îl păstra pentru a-l mânca

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi vânători l-au găsit pe Alexander în bârlogul unui urs din regiunea Tuva, Rusia. Bărbatul arăta ca o „mumie”, stând nemișcat timp de o lunp după ce animalul sălbatic îi rupsese coloana vertebrală.

Urșii bruni își depozitează prada și se întorc pentru a o mânca mai târziu. Așa s-ar fi întâmplat și cu Alexander, dacă nu ar fi fost găsit la timp, potrivit Daily Mail. Omul a trecut printr-un coșmar timp de o lună. În imposibilitatea de a se mișca din cauza rănilor pe care ursul i le-a provocat, bărbatul a supraviețuit consumându-și propria urină.

Doctorii spun că este un miracol că Alexander a supraviețuit, având în vedere că unele zone din trup începuseră deja să îi putrezească din cauza nemișcării. Un grup de vânători au dat de bărbat după ce câinii acestora au lătrat când au ajuns lângă bârlogul ursului, refuzând să plece de acolo. Când au intrat, bărbații au crezut că au descoperit o mumie umană, până și-au dat seama că omul respiră.

Autoritățile nu au oferit mai multe detalii despre Alexander sau despre locul în care acesta a fost găsit.

loading...

Comments are closed.