Alte știri

(Video) Un bărbat beat criţă, prins în timp ce se plimba prin oraș cu un tanc sovietic T-55

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un polonez riscă până la opt ani de închisoare după ce s-a îmbătat și a ieșit cu tancul sovietic la plimbare pe străzile din orașul Pajęczno, relatează The Telegraph.

Rezidenții din liniștitul oraș polonez au intrat în alertă, pe 13 iunie, după ce un bărbat a fost surprins cu tancul T-55, vechi de peste 60 de ani, la o tură pe străzi, în jurul orei 10 seara. Pe turelă erau doi prieteni de-ai lui, care stăteau în picioare.
 
Mai mulți localnici au sunat panicați la poliție, crezând că sunt atacați de forțe armate. Agenții s-au deplasat imediat la fața locului, unde l-au găsit pe individ liniștit, lângă mastodontul de 40 de tone, care între timp fusese parcat pe strada principală din Pajęczno. Bărbatul de 49 de ani a consumat băuturi alcoolice, moment în care s-a decis să scoată tancul sovietic, neînmatriculat, la o plimbare.
 
Polițiștii l-au arestat imediat, iar acum polonezul riscă până la opt ani de închisoare pentru „pericol de catastrofă pe uscat, apă sau aer”. Cu toate acestea, individul ar putea fi condamnat doar pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.
 
Blindatul T-55, produs în anii ’50 de Uniunea Sovietică și care se află încă în uz în mai multe țări, a fost preluat a doua zi de un fost soldat, cu experiență în blindate.
loading...

Comments are closed.