Alte știri

(Video) Un bărbat de 41 ani a furat scurta unei femei, într-un magazin din Chișinău. Poliția l-a reținut

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii de investigație a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un bărbat de 41 ani, locuitor al capitalei, pentru sustragerea unei scurte din incinta unui magazin.

Poliția a fost alertată în seara zilei de 13 ianuarie, de o femeie comunicând că i-a fost sustrasă scurta. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. În cadrul cercetărilor demarate, polițiștii au stabilit că bunul sustras aparține unei angajate în vârstă de 37 ani, ce activează în magazin, scurta fiind lăsată fără supraveghere. Prejudiciul cauzat victimei constituie 1490 lei.
 
Astfel, în urma acțiunilor de investigații demarate de forțele de ordine, suspectul a fost reținut și condus la inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut voinovăția comunicând polițiștilor că la momentu comiterii infracțiunii se afla în stare de ebrietate. Bărbatul anterior a fost judecat pentru infracțiuni similare, iar în vara anului 2018 a fost eliberat din locurile de detenție.
 
Actualmente el este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 ore la 240 ore sau cu închisoare de până la 4 ani.
loading...

Comments are closed.