VIDEO // Un bărbat din Bălți a fost depistat beat la volan. Avea o concentrație de 0,85 mg/l alcool în aerul expirat

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Bălți a fost depistat seara trecută în stare de ebrietate la volanul automobilului. Conform informațiilor, carabinierii au observat un automobil de model Mercedes Vito, care se deplasa haotic pe traseu și l-au stopat, informează Realitatea.md

Militarii au stopat automobilul pentru verificări, iar în urma discuțiilor cu șoferul s-a simțit un miros puternic de alcool.

Ulterior, prin intermediul serviciului unic 112 la fața locului a fost solicitat un echipaj de poliție pentru documentare.

„Șoferul în vârstă de 59 ani a fost supus testului alcoolscopic, care a arătat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,85 mg/l. Ca urmare, conducătorul auto a fost înlăturat de la volanul mijlocului de transport, iar automobilul a fost evacuat la parcarea specială. Bărbatul a fost condus la IP Bălți pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor”, se arată în nota informativă a IGC.

În context, Inspectoratul General de Carabinieri, reamintește:

Dacă sunteți martorul unei tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului, anunțați imediat cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau apelați la numărul 112.

Total
0
Shares
Total
0
Share