VIDEO // Un bărbat din Bălți, internat în stare gravă la spital, după ce afot lovit terfiant de un troleibuz

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Bălți, a ajuns la spital, aseară, în data de 10 februarie 2020, după ce a fost lovit de autobuz. Accidentul a avut loc pe șoseau de centură, mai exact, în apropiere de o fabrică de automotive.

Potrivit șoferului autobuzului, care circulă pe ruta 25, bărbatul se deplasa haotic pe marginea carosabilului.

„Pe aici mergea bărbatul. Un prăpădit, probabil, un boschetar … s-a aruncat în fața autobuzului. Șoferii automobilelor de pe contrasens au văzut totul”, spune Iurie Tarlapan, șoferul autobuzului.

Taxatoarea din unitatea de transport mărturisește că în timpul impactului se afla în spatele salonului și a auzit o bubuitură.

“Împărțeam bilete în spate, la un moment, am auzit o bubuitură. Am crezut că cineva aruncat ceva în parbriz, povestește Aliona Tarlapan” , taxatoarea.

În urma accidentului, parbrizul și farul din drepta al autobuzului au fost deteriorate, iar la fața locului au intervenit un echipaj de medici și unul de poliție.

Medicii de la Spitalul Clinic Bălți au declarat că bărbatul este internat în secția de chirurgie, iar specialiștii fac tot posibilul pentru ai salva viața.

Citește și: VIDEO // Hoțul prins la fața locului: Un bărbat afost surprins în timp ce spăgea o mașină, chiar de proprietarul acesteia

Total
0
Shares
Total
0
Share