Alte știri

VIDEO // Un bărbat din capitală a fost reținut pentru comiterea unui furt din automobil

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe data de 05 mai curent, pe urme fierbinți de către angajații Batalionului de patrulare și reacționare operativă de comun cu ofițerii de investigație a sec. Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un bărbat, pentru comiterea unui furt din automobil, anterior reţinut şi documentat pentru comiterea infracţiunilor patrimoniale, transmite Telegraph.md

Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de  32 de ani, locuitor a capitalei.

Suspectul, în timp ce se afla pe str. S.Lazo, prin deteriorarea geamului a pătruns în patru automobile și din unul a sustras bunuri materiale. Acțiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Acesta a fost escortat la inspectorat pentru audieri, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția. Totodată polițiștii au stabilit că bicicleta cu care se deplasa a fost sustrasă din scara unui bloc de locuit. Bicicleta urmează să fie returnată proprietarului.

În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației bărbatul riscă o pedeapsă cu  amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau  închisoare de până la 4 ani.

Citește și: Încă un lucrător medical a pierdut lupta cu COVID-19. A decedat la 62 de ani

loading...

Comments are closed.