VIDEO // Un bărbat din capitală riscă până la 7 ani de închisoare pentru că și-a jefuit mama

 

Polițișii Inspectoratului de Poliție Ciocana, au fost alertați în dimineața zilei de 01 aprilie curent, de către o doamnă comunicând că a fost jefuită de telefonul mobil în timp ce se afla în locuința de pe str. Vl. Maiakovschi.

La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În urma documentării la fața locului, forțele de ordine au stabilit că femeia se afla în locuință împreună cu fiul ei, iar în urma unui conflict acesta în mod deschis i-a sustras telefonul de model ,,Samsung Galaxy A 20”, la preț de 3 000 lei, după care a părăsit locuința.

Urmare a acțiunilor speciale de investigație întreprinse de polițiști bărbatul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere, anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni analogice și furt.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației penale în vigoare, se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Citește și: Cum va funcționa Centrul de triaj de la MoldExpo și în câte zone va fi divizat

Total
0
Shares
Total
0
Share