(Video) Un bărbat furios a lovit două femei cu pumnii în piept! Cazul s-a întâmplat pe o stradă din Chișinău

Fără nici un motiv, Un bărbat a lovit două femei cu pumnii, pe o stradă din Chișinău, politia moldova, revoltator, o femeie a cazut fara cunostinta, 

Două femei au fost lovite concomitent cu pumnii în piept de către un individ care și-a văzut pe urmă impasibil de drum, deși una din ele, vârstnică, câteva clipe mai târziu și-a pierdut cunoștința și a căzut. Cazul s-a întâmplat recent pe strada Alecu Russo din Chișinău, în fața magazinului Potehin, transmite Deschide.md. 

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat incidentul și a declarat că acest caz este înregistrat la poliție, iar oamenii legii interprind toate măsurile de rigoare pentru identificarea și reținerea făptașului făptașului.
 
„Cele două victime sunt două femei în vârstă de 36 și respectiv 81 de ani. Femeia în vârstă de 81 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. pe acest caz a fost pornit un proces penal, iar poliția îl caută pe făptaș pentru a stabili identitatea, dar și locul aflării acestuia”, a menționat Stati.
 
Incidentul ar fi avut loc în data de 14 mai, pe strada Alecu Russo, din capitală, iar imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere, care ulterior au fost postate pe Facebook. Din imagini se vede cum una dintre femeia i-a dat bani unui cerșetor, iar peste câteva clipe, ea și o altă trecătoare, au fost lovite din senin cu pumnii de un bărbat care și-a văzut nestingherit de drum.
Total
0
Shares
Total
0
Share