Alte știri

VIDEO // Un bijutier din India face măşti din aur şi argint. Cât timp îi ia să confecționeze o mască

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bijutier din India face măşti din aur şi argint. Șapte zile îi ia să confecţioneze o mască din fire extrem de subţiri de metal preţios.

El a declarat că ar vrea astfel să-i facă pe oameni să conștientizeze că trebuie să le poarte în timpul pandemiei COVID-19.

Oamenii obişnuiţi nu îşi vor permite o asemenea mască, dar bogaţii le vor purta la nunţi fastuoase, a explicat artizanul. Şi are deja nouă comenzi.

Nu este prima inițiativă de acest fel din India. Un bijutier a creat și el o mască din aur, de aproximativ 50 de grame, prevăzută cu câteva găuri minute, pentru a se asigura astfel o respirație ușoară.

Cu toate acestea, când a fost întrebat despre eficacitatea acestuia, el a spus că nu este destul de sigur. „Nu sunt sigur dacă această mască va fi eficientă”, a spus bărbatul, citat de agenția de știri ANI, scrie indianexpress.com.

Fotografiile și videoclipurile bărbatului care purta masca de aur au atras atenția în mediul online și au iscat comentarii diverse. În timp ce unii s-au întrebat de ce a cheltuit atât de mulți bani dacă nu este sigur că masca va funcționa, alții au făcut observații că, în ciuda a tot ceea ce a reușit, bijutierul nu a înțeles importanța purtării unei măști pe fondul pandemiei.

Mulți au susținut că ar fi putut cumpăra multe măști eficiente pentru a menține infecția la îndemână și că așa ar fi putut ajuta efectiv mai mulți oameni săraci. Alții, în schimb, au avut o abordare sarcastică asupra acestei inițiative.

Sursa: Digi24.ro

Citește și: Un indian şi-a comandat o mască din aur pentru a se proteja de coronavirus. Cât a plătit pentru aceasta

loading...

Comments are closed.