Alte știri

VIDEO // Un câine a primit moștenire opt milioane de dolari, după moartea stăpânului său

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aproximativ cinci milioane de dolari a primit un câine de opt ani după moarte stăpânului său. Banii destinați pentru Lulu, animalul de rasa border collie, vor fi gestionați de o femeie care îl va îngriji.

Aceasta a fost ultima dorință a proprietarului patrupedului, Bill Dorris, conform presei străine, care face referire la New York Post. Cu puțin timp înainte de a se stinge din viață, bărbatul de 84 de ani a scris în testamentul său că banii destinați câinelui „vor fi transferați într-un fond care va fi format după moartea lui pentru îngrijirea câinelui”.

Femeia care urmează să întrețină animalul este Martha Burton și are 88 de ani. Anume ea a fost cea care a avut grijă de Lulu și în perioada când stăpânul lui era în viață, însă era nevoit să plece în călătorii de afaceri.

Aceasta spune că nu știe ce să creadă despre situați, însă este sigură că Lulu a fost iubit mult de proprietarul lui. De menționat este că situații similare au mai avut loc. Bunăoară, în 2015, o femeie i-ar lăsat cățelului său o avere în valoare de un milion de dolari, inclusiv bijuterii și o casă de vacanță.

sursa: Zugo.md

Citește și: Astăzi este ziua de naștere a Galinei Dodon. Mesajul emoționant al lui Igor Dodon

loading...

Comments are closed.