(video) Un candidat al blocului ACUM pentru funcția de Primar se distrează cu secretara Primăriei la frigărui: “Если б я был султан”

Într-un filmuleț care a apărut pe o rețea de socializare, candidatul Blocului ACUM la funcția de Primar al satului Răuțel, Raionul Fălești, apare în ipostaze indecente.

Pe pagina de facebook „Totul despre Moldova”, au fost publicate imagini video în care un bărbat apare înconjurat de femei, dansând după renumita coloană sonoră sovietică din filmul „Кавказская пленница”. Cel care ne-a expediat link-ul filmulețului redacției noastre, ne-a mărturisit că protagonistul principal ar fi Istrati Tudor,  candidatul Blocului ACUM la funcția de Primar al satului Răuțel, Raionul Fălești, tot el fiind primarul degrevat al aceleași localități, funcție ce a ocupat-o din 2015, iar cea cu care dansează ar fi subalterna sa, secretara primăriei satului Răuțel.

Sursa a mai menționat că Istrati Tudor, anterior a fost membrul „Partidului Nostru” condus de Renato Usatîi și că acesta acum ar fi aderat la Blocul ACUM.
Din declarațiile internauților, aflăm că autorul și regizorul filmulețului ar fi contracandidatul lui Tudor Istrati, Caletnic Adrian.

Caletnic este candidatul la funcția de Primar al satului Răuțel, din partea Partidului Politic „Partidul Nostru”. Acesta anterior a ocupat funcția de consilier în Consiliul Local al satului Răuțel, funcție în care a ajuns în urma alegerilor locale generale din 2015.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share