VIDEO // Un cetățean turc și-a lăsat localul deschis pentru clienții fideli

Un cetățean turc care și-a deschis o cafenea în Chișinău, a găsit o metodă de a-și păstra cei mai fideli clienți, chiar și pe timp de carantină.

Doar că acum ar putea plăti scump pentru asta. Agenții de la Biroul de Migrație și Azil au primit o informație, conform căreia, bărbatul invita, prin intermediul rețelelor sociale, în localul său alți cetățeni turci, iar împreună consumau alcool jucau cărți și se distrau, ignorând cerințele regimului instaurat pentru perioada stării de urgență. Prin urmare, în data de 10 aprilie, agenții de la BMA s-au dus la fața locului ca să verifice informațiile.

Acolo, forțele de ordine i-au găsit pe cinci bărbați de origine turcă care jucau cărți și consumau băuturi și mâncare tradițională turcească. Prin urmare, cazul urmează să fie documentat de polițiști, dar și de agenții de la Migrație și Azil pentru a stabili toate circumstanțele.

Acum, cei cinci clienți fideli ar putea fi amendați cu câte 25.000 de lei fiecare, iar proprietarul localului, care a organizat întâlnirea, riscă să fie sancționat cu până la 75.000 de lei.

sursa: Echipa.md.

Total
0
Shares
Total
0
Share