Politică

VIDEO // Un consilier PAS se joacă online în timpul ședinței CMC. Ceban: ”3300 lei pe zi pentru tancuri și pumni”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aleși de locuitorii Chișinăului, din buzunarul cărora primesc câte 3300 de lei pentru o zi de ședință, aceștia în loc să rezolve problemele oamenilor, ei se joacă în telefon în tancuri sau navighează pe internet, fac alte lucruri rușinoase, susține Ion Ceban, primarul general al mun. Chișinău.

Ceban spune că sunt consilierii care își împart pumni, vorbesc necenzurat și nici măcar nu citesc proiectele de decizie.

Tot ei sunt cei care au „ZERO” inițiative pentru dezvoltarea orașului în timp de un an și jumătate. Unii nici măcar de ochii lumii nu au propus inițiative.

”Sunt buni și vorbesc atunci când sunt filmați de camerele lor. Iată de ce nu doresc transparență și nu doresc ca Primăria să facă public toate ședințele ce sunt organizate. Cu toate acestea, vom reveni la CMC și vom cere ca toate întrunirile, ședințele comisiilor, grupurilor să fie transparente. Filmate și transmise oamenilor”, a declarat Ceban.

Consilierul PAS despre care a vorbit Ion Ceban este Alex Trubca. Acesta s-a evidențiat la ședința CMC de la începutul lunii aprilie, când a sărit la bătaie la alți colegi din Consiliu (vezi video mai jos).

loading...

Comments are closed.