Social

(video) Un copil curios s-a luat de vorbă cu Andrian Candu: Ce l-a întrebat micuțul pe speakerul Parlamentului?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, „a fost luat la rost” de către un băiețel în vârstă de 7 ani, care a venit astăzi să viziteze Parlamentul, cu prilejul Zilei ușelor deschise, organizată pentru toți cetățenii de către instituția legislativă.

Alexandru, unul din cei mai mici vizitatori ai Parlamentului, nu cunoștea cu ce se ocupă deputații în această instituție și a decis să-l întrebe chiar pe președintele legislativului ce fac ei în Parlament și desigur dacă îi place spikerului munca pe care o îndeplinește aici, scrie Realitatea.

Drept răspuns, Andrian Candu, a zis că-i place și a enumerat și motivele pentru care munca de legiuitor îi este pe dragă. „Să știi că în fiecare dimineață, în ultima perioadă, când mă trezesc mă gândesc la acest lucru – dacă îmi place ceea ce fac. Să știi că îmi place ceea ce fac. În primul rând pentru faptul că lucrez într-o echipă mare, profesionistă, unită și profesionistă. De asemenea, îmi place pentru că reușim să facem ceva util pentru toți și desigur că acest lucru ne reușește”, i-a răspuns Candu băiatului.

De menționat că, Parlamentul a organizat astăzi Ziua ușelor deschise pentru toți cetățenii. În cadrul evenimentului, instituțiile care raportează Legislativului și-au expus standurile, unde au informat vizitatorii despre activitatea pe care o desfășoară.

loading...

Comments are closed.