(video) Un fost admin al paginii de troll “Jios Aliansul” sparge tăcerea: “Era pagina favorită a lui Filat. Dumitru Alaiba era unul din administratori!”

Platforma DA, consilierul lui Filat, pagini de troll administrata din cladirea Guvernului, Dumitru Alaiba, candidatul blocului ACUM pe SUA, circumscriptia 51, pagini fake, pagini de troll, pagini fake blocate in Moldova, facebook a blocat sute de profile si pagini din Moldova, Vlad Filat, PLDM, Jios Aliansul, troll, troll Moldova, pagini de troll, Maia Sandu, ACUM DA PAS, PAS cu DA, Andrei Nastase, circumscriptii electorale,
 

Subiectul paginilor de troll și fake news devine unul tot mai discutat pe final de campanie electorală. Astăzi, într-un live pe facebook, un fost admin al paginii de troll “Jios Aliansul” a spart tăcerea și a recunoscut că respectiva pagină era favorita lui Vlad Filat și se administra din clădirea Guvernului Republicii Moldova. Un alt administrator al respectivei pagini de propagandă a fost și Dumitru Alaiba, candidatul blocului ACUM pe circumscripția 51, iar în perioada respectivă ocupa funcția de consilier al Prim-ministrului Filat.

“Maia Sandu, cea crescută de Filat, precum și jurstul lor, Sergiu Litvinenco, tatăl căruia este consilier local din partea PDM, au ieșit cu o declarație privind trollii PD-ului și ceva legat de Kremlin. Să discutăm un pic despre asta. Trollii sunt persoane reale, care au profile reale. Mulți suntem trolli pe anumite aspecte. Există boții, asta e cea mai mare problemă și nimeni nu vrea să lupte cu ei. Maia Sandu foarte bine știe despre trollii PLDM-ului și are mulți trolli la ea în partid. Iar unul dintre aceștia este și Dumitru Alaiba, fostul administrator al paginii de troll ai PLDM – Jios Aliansul.”, a declarat Luchianiuc.

Luchianiuc a mai amintit că Alaiba în anul 2013 a scris un articol prin care spunea că “va fi bine cu Banca de Economii”, articol ulterior șters de același Alaiba din spațiul online și despre care nu mai vrea să discute. Exact în acea perioadă însă, din BEM se fura miliardul.

“Eu cred că voi țineți minte pagina de facebook “Jios Aliansul”, pagina ce era administrată de la etajul 5 al Guvernului de către Alaiba, Gavriliță și alți funcționari. Eu tot am fost în admini la acea pagină și uneori postam tot felul de colaje. Era pagina favorită a lui Vlad Filat, băieții (n.r.: Alaiba, Gavriliță) făceau câte un colaj, apoi mergeau la Vlad Filat să-l aprobe și Filat îi lăuda. La acest subiect foarte mult poate vorbi Andrian Gavriliță, adminul de atunci al paginii lui Vlad Filat.”, a punctat Luchianiuc.

Mai jos publicăm o imagine cu fostul Prim-ministru, Vlad Filat, precum și administratorii paginii de troll a PLDM ce se gestiona din clădirea Guvernului Republicii Moldova, Andrian Gavriliță și Dumitru Alaiba, în stânga și respectiv dreapta lui Vlad Filat.

Platforma DA, consilierul lui Filat, pagini de troll administrata din cladirea Guvernului, Dumitru Alaiba, candidatul blocului ACUM pe SUA, circumscriptia 51, pagini fake, pagini de troll, pagini fake blocate in Moldova, facebook a blocat sute de profile si pagini din Moldova, Vlad Filat, PLDM, Jios Aliansul, troll, troll Moldova, pagini de troll, Maia Sandu, ACUM DA PAS, PAS cu DA, Andrei Nastase, circumscriptii electorale, Andrian Gavriliță, Vlad Filat, PLDM, consilierul lui Filat, functionar public, admin la pagini de Troll, Jios Aliansul, PAS cu DA, PAS, Maia Sandu, BEM, furtul miliardului

Total
0
Shares
Total
0
Share