(video) Un fost Președinte de țară rupe tăcerea: Maia Sandu este implicată în furtul miliardului!

Maia Sandu, Vlad Filat, PLDM, furtul miliardului, BEM, cine a furat miliardul, Voronin spune ca Maia Sandu e implicata in furtul miliardului, Laundromat, PAS, ACUM, blocul ACUM, copresedintele blocului ACUM, PAS cu DA, acum da pas, fractiunea PAS, presedintele fractiunii PAS

Cei din blocul ACUM ar fi implicați în furtul miliardului, în special lidera PAS, Maia Sandu, care în perioada când avea loc așa-numitul jaf al secolului, era ministru în Guvernul Filat. De această părere este fostul Președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin.

“Și blocul ACUM a furat miliardul pentru că Maia Sandu a fost ministru în Guvernul Filat, care a fost unul din cei mai mari beneficiari ai furtului miliardului. Așa că nu o spălați, trebuie toți să asculte și să înțeleagă că au ceea ce au meritat.”, a declarat Voronin în cadrul emisiunii “Puterea a Patra” de la postul de televiziune, N4.

Este de menționat că în pofida faptului că Andrei Năstase, dar și Maia Sandu în special, a criticat decizia guvernului privind acordarea garanțiilor de stat către BNM, în perioada când ocupa fotoliul de ministru, lidera PAS personal a susținut cu votul său această inițiativă. În anul 2016, Premierul Pavel Filip a desecretizat stenograma ședinței de Guvern din 7 noiembrie 2014 când miniștrii, inclusiv Maia Sandu, au votat acordarea primei garanții de stat, în valoare de 9,5 miliarde de lei celor trei bănci.

Ulterior, Ilan Șor a declarat că înaintea votului pentru alocarea garanţiei de stat către BEM, Banca Socială şi Unibank, Maia Sandu s-a întâlnit în secret cu Vlad Filat.

”Pot să îți reamintesc că înainte de a vota garanția de stat – timp de o oră și jumătate te-ai aflat la o întâlnire în locul despre care știm eu și tu și persoana cu care erai acolo. Îți aduci aminte?”, se spune într-un mesaj scris de Ilan Șor pe Facebook.

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share