VIDEO // Un grup de șase persoane din Ungheni a organizat o rețea de contrabandă cu țigări. Polițiștii au ridicat peste 7 mii de țigări

Ofițerii Direcției investigații ,,Nord” a INI, de comun cu cei ai Inspectoratului de Poliție Ungheni, au deconspirat activitatea ilicită a unui grup de persoane din raionul Ungheni, care, urmărind scopul obținerii de profit personal pe căi ilegale, inclusiv sub paravanul întreprinderilor gestionate de către aceștia, au organizat și pus la cale o linie clandestină de comercializare a produselor de tutungerie de proveniență dubioasă.

În urma acțiunilor întreprinse, ofițerii de investigație au identificat cinci bărbați și o femeie cu vârstele cuprinse între 35 și 60 de ani, toți din Ungheni.

În urma perchezițiilor în mașinile și locuințele acestora, oamenii legii au depistat și ridicat 7 320 pachete de țigări de diferite mărci, fără acte de proveniență, în valoare de aproximativ 260 000 de lei.

Acțiunile procesual-penale continuă, iar persoanele bănuite sunt cercetate în libertate, pentru stabilirea rolului fiecăreia, cu garantarea prezumției nevinovăției, potrivit legii.

Captura de țigări este indisponibilizată și constituie corp delict.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share