(video) Un incendiu a lăsat o familie cu 3 copii fără casă înainte de Paști! Putem să le facem un cadou de sărbătorile pascale

incendiu hincesti, donatii de pasti

Soarta a fost nemiloasă cu familia Zorilă din Hâncești. Casa pe care au construit-o le-a ars, iar acum au rămas pe drumuri, fără nici un ajutor. Andrei și Maria au trei copii, care acum nu mai au unde să meargă acasă.

Locuința luată în credit a fost afectată și de tonele de apă folosite pentru stingerea focului. Ca urmare o parte din tavan s-a prăbușit, iar pereții îmbibați cu apă stau să cadă.

Casa familiei Zorilă arată îngrozitor, arată mai degrabă ca un șantier. Lucruri împrăștiate ca după potop, acoperiș distrus și un miros înecăcios de ars îmbibat în pereți.

Regula e doar pe funia din spatele casei, pe care stau înșirate la uscat jucăriile copiilor proaspăt spălate de mizerie. După incendiul de la mansardă, distruși sunt pereții, dar și tavanul, care s-au îmbibat cu apa folosită la stingerea flăcărilor iar, acum stau să cadă.

De Paști, hai să fim mai buni și să ajutăm această familie!

Toți cei care vor să ajute această familie, le pot suna pe numărul de telefon 060636518 sau pot dona pe conturile de mai jos.

Total
0
Shares
Total
0
Share