Social

VIDEO // Un individ riscă 12 ani de închisoare, după ce a snopit în bătăi trei bărbați din sectorul Buiucani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut de poliție și plasat în arest pentru 30 de zile, pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Poliția a fost sesizată despre faptul că într-un apartament de pe str. P. Unirii, sectorul Buiucani, trei bărbați au fost bătuți. La fața locului s-a deplasat grupul operativ fiind solicitat și un echipaj medical.

În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit că, suspectul în comiterea infracțiunii profitând de starea de neputință a victimelor cu vârstele de 38 , 43 și 56 de ani, le-a aplicat multiple leziuni peste diferite părți ale copului cu un obiect dur. După care a părăsit locul comiterii infracțiunii.

Victimele în stare gravă au fost transportate la spital.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști de comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Buiucani, suspectul a fost identificat, reținut și escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că anterior a avut un conflict mai vechi cu victimele. Bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru comiterea infracțiunilor analogice.

Conform legislației în vigoare acesta riscă închisoare de la 10 la 12 ani.

loading...

Comments are closed.