VIDEO // Un locuitor al capitalei a fost reținut de poliție, după ce a jefuit o bătrână

 

Un locuitor al capitalei în vârstă de 35 de ani anterior judecat pentru comiterea mai multor infracțiuni, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica și plasat în arest preventiv pentru 72 de ore în Izolatorul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf, transmite Telegraph.md.

La data de 20 martie, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Botanica, a fost alertat de către o doamnă care a comunicat că a fost jefuită în scara blocului de locuit amplasat pe bd. Traian.

La locul faptei imediat au fost orientate echipajele BPRO și grupa operativă a IP Botanica, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Femeia în vârstă de 91 ani, a comunicat că în timp ce se întorcea la domiciliu, intrând în scara blocului de locuit a fost agresată de către un individ și în mod deschis deposedată de portmoneul în care se aflau mijloace bănești, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Astfel, prin acțiunile lui a cauzat doamnei un prejudiciu în sumă de 1 200 lei.

Urmare a măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiști, suspectul a fost localizat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția comunicând că a urmărit femeia iar când acesta a intrat în scara blocului a jefuit-o.

Bărbatul este cercetat penal pentru Jaf, care conform legislației în vigoare se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Citește și: Premier Energy Distribution anunță despre întreruperi ale furnizării energiei electrice în sectorul Botanica

Total
0
Shares
Total
0
Share