Social

VIDEO // Un minor a fost reținut pentru comiterea a cel puțin 23 de furturi în capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un minor de 16 ani, originar din municipiul Comrat, este cercetat penal, fiind suspectat de săvârșirea mai multor furturi din magazine, oficii, lift, saloane de frumusețe, de pe teritoriul mun. Chișinău.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală a Poliției capitalei, s-a stabilit complicitatea suspectului în cel puțin 23 de cazuri de furt. Metoda de pătrundere a minorului era prin forțarea ușii sau a geamurilor din termopan cu ajutorul unei șurubelnițe. Acesta sustrăgea diferite bunuri, după care părăsea locul infracțiunii.

În cadrul audierilor, minorul și-a recunoscut vina, bunurile sustrase le vindea, iar banii îi cheltuia în scopuri personale. Minorul nu este la prima abatere de la lege, acesta fiind cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor analogice.

Minorul este cercetat în stare de libertate pentru furt. Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Totodată, polițiștii continuă acțiunile speciale de investigație și urmărire penală, pentru documentarea și stabilirea complicității lui și în alte cazuri comise pe teritoriul capitalei.

loading...

Comments are closed.