Alte știri

(VIDEO) Un minor de la Dubăsari a fost omorât cu bestialitate: impus să-și sape propria groapă, bătut, iar apoi l-au lăsat să zacă în cimitir

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un minor a fost bătut cu sânge rece de către doi amici, pentru că nu ar fi vrut să le cumpere alcool. Băiatul a fost dus pe un câmp și l-au obligat să-și sape propria groapă, iar apoi lăsat sa zacă în cimitir, relatează ProTV.md

S-a întâmplat la Dubăsari, acum patru zile. Potrivit presei locale, băiatul ieșise împreună cu amicii săi. La un moment dat, între ei s-ar fi iscat o cearta pentru că victima nu a vrut să le cumpere alcool.

Atunci prietenii săi l-au băgat într-un taxi și l-au dus pe un camp unde au început să-l bată fără milă. Aceștia l-au impus să-și sape propria groapă. Totul s-ar fi întâmplat în ochii taximetristului, care, la fel, era un amic de-al lor.

În urma mai multor lovituri, victima și-a pierdut cunoștința, iar făptașii l-au urcat din nou în taxi și l-au dus într-un cimitir, lăsându-l sa zacă acolo.

Dimineața, victima a fost observata de un trecător care a solicitat o ambulanță. Medicii l-au internat în reanimare, însă, la scurt timp acesta a decedat.

loading...

Comments are closed.