Alte știri

VIDEO // Un moldovean s-a făcut de rușine la iUmor. Momentul penibil al lui Valeriu Băeșu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Valeriu Băeșu, un concurent „de gen masculin” de la Chișinău, și-a făcut calculele și a ajuns la concluzia că va fi câștigătorul „iUmor” de la postul TV român, Antena 1.
A reușit, cu siguranță, să facă un număr memorabil și atât de „profund”, încât le-a blocat mintea juraților dar și telespectatorilor.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Doamne, Iisuse Hristoase, Sfântă Născătoare de Dumnezeu, dacă am pomenit vreodată așa ceva! Eu în șapte sezoane nu am văzut un număr așa de interesant! Știu că sună foarte ciudat venind din partea mea. Tu ești sănătos la cap?”, a reacționat Bendeac, unul dintre membrii juriului.

Cheloo, altul dintre jurați care a fost lăsat mască de numărul basarabeanului, susține că de fapt acesta a prezentat un „număr inexistent”.

„Să vă explic ce am văzut: Un băiat îmbrăcat decent, curat, drept, fără beteșuguri, înalt, blond, care nu părea să aibă vreun defect ascuns. A dat bună seara, a început să se plimbe, cu jumătăți de propoziție, de două-trei cuvinte, încercând să ne schematizeze un număr inexistent”, a explicat Cheloo.

Delia a comparat prestația lui Baeșu cu o „gaură neagră”.

„Era ca o gaură neagră, până și lumina o absorbea”, a comentat Delia.

La un moment dat, juriul a îndrăznit să-l întrebe dacă e sănătos la cap.
Numărul, dacă putem să-l numim așa, lui Valeriu Baeșu de pe scena iUmor.

Jurizarea prestației moldoveanului e și mai pipărată:

Amintim că în trecut, și vloggerul Andrei Bolocan s-a făcut de râs pe scena iUmor cu piesa „Penis Vagin” al cărei denumire mai apoi internauții i-au atribuit-o vloggerului. Prestația lui Andrei Blocan o puteți urmări aici.
 

 

 

loading...

Comments are closed.