Alte știri

(video) Un protestatar a numit deputații blocului ACUM mârșavi și impotenți pentru că o susțin pe Greceanîi la funcția de speaker

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzî în fața sediului Partidului Acțiune și Solidaritate, a avut loc un protest al unioniștilor. Motivul acestui protest a fost decizia conducerii partidului să o susțină pe Zinaida Greceanîi în calitate de președinte al Parlamentului. Unul dintre protestatari a numit blocul ACUM drept impotenți mârșavi care nu fac față rolului de parlamentari.

Protestatarul, care s-a prezentat ca fost profesor la Universitatea de Stat a declarat că deputații din blocul ACUM se ocupă cu mârșăvenii, iar prin susținerea pentru funcția de președinte al Parlamentului a Zinaidei Greceanîi, aceștia pun în pericol viața cetățenilor Republicii Moldova.

Acesta a evidențiat că deputații blocului ACUM nici măcar insigne nu au „Iese Popșoi cu o legitimație, să te piși pe ea, Popșoi” a declarat acesta. Protestatarul spune că prin acțiunile celor din PAS, este pângărită memoria veteranilor care au căzut pentru ca Republica Moldova să existe, printre aceștia fiind și un verișor de-al său, numele căruia o poartă o stradă din municipiul Ungheni, fiind vorba de Oleg Ungureanu. „Vindeți țara noastră pentru niște emoții, care costă exact ZERO. Ați găsit niște oameni slabi care v-au votat. Sunt sigur că dacă copiii de la grădiniță aveau dreptul de vot și ei vă votau pentru niște bomboane”

Protestatarul a mai declarat că, cetățenii Republicii Moldova, printre care și el, vor protesta pentru ca acești deputați din blocul ACUM, să nu facă ceea ce și-au pus în plan, să nu își vândă țara.

loading...

Comments are closed.