(Video) Un proxenet din Capitală s-a dat drept polițist și a încercat să convingă o tânără să practice prostituția

Un proxenet s-a dat drept polițist, a încercat să convingă o tânără să practice prostituția, chisinau, moldova, politia rm 

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore pentru proxenetism. Suspectul s-a dat drept polițist și a încercat să convingă o tânără de 26 de ani să practice prostituția. Cazul a avut loc la începutul lunii august. Cei doi au comunicat prin intermediul rețelelor de socializare și aplicației VIBER, scrie CrimeMoldova.

Bărbatul s-a dat drept angajat al Centrului pentru combaterea traficului de persoane și i-a spus tinerei că instrumentează două cauze penale pornite pe numele acesteia. Totodată, acesta s-a oferit s-o ajute în schimbul practicării prostituției. Mai mult, din conversațiile celor doi, suspectul i-ar fi propus femeii să presteze servicii sexuale și altor clienți contra unor sume mari de bani.

Ulterior, s-a stabilit că bărbatul, originar din capitală, nu este polițist și anterior a fost condamnat pentru furt și escrocherie. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă de la patru la 7 ani de închisoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share