Alte știri

VIDEO // Un șofer a împiedicat un motociclist beat criță să conducă și l-a dat pe mâna poliției

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un motociclist în stare de ebrietate a fost oprit de un alt șofer să mai conducă, în timp ce a staționat la o stație PECO. Incidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 23 mai 2020, la o stație PECO din sectorul Botanica, scrie unimedia.info.

Motociclistul a atras atenția altor șoferi prin faptul că se clătina vizibil. La scurt timp, a fost abordat de un șofer care a chemat un echipaj al poliției de patrulare și a făcut tot posibilul să-l țină până la venirea ofițerilor.

Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de presă a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), Natalia Golovco, a declarat că poliția a fost solicitată printr-un apel la 112. La fața locului ofițerii de patrulare au constatat că șoferul motocicletei, care s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Bubuieci, nu avea niciun act la el.

Șoferul a fost testat la consumul de alcool, iar rezultatul a arătat o alcoolemie de 0,69 de mg în aerul expirat, iar pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Inspectoratul Național de Securitate Publică solicită cetățenilor să nu fie indiferenți atunci când observă alți participanți la traficul rutier care încalcă regulile de circulație, în special, șoferi în stare de ebrietate

INSP mulțumește, totodată, cetățenilor care dau dovadă de responsabilitate și contribuie în acest fel la securitatea în trafic.

Citește și: FOTO // O stradă din capitală recent amenajată, a fost blocată repetat de locatari

loading...

Comments are closed.