Social

(Video) Un șofer beat și înarmat din Orhei, urmărit de poliție ca în filme! Vedeți cum s-a terminat aventura nocturnă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un șofer s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins beat la volan. S-a întâmplat în satul Cucuruzeni, raionul Orhei, când inspectorii de patrulare au observat că bărbatul conducea cu viteză excesivă și neuniform. La vederea oamenilor legii, conducătorul auto a încercat să dea bir cu fugitii. Acesta a fost însă prins, după o urmărire de câteva minute, transmite Publika.md.

După ce a fost stopat, șoferul a refuzat să deschidă geamul sau ușa automobilului. Astfel, oamenii legii au spart geamul mașinii, înlăturându-l de la volan. Rezultatul alcooltestului a arătat că acesta avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,38 ml/g.

Pe bancheta din spatele automobilului, polițiștii au depistat și o armă, care era deținută ilegal de către șofer. La fața locului a fost chemată o ambulanță, care a acordat îngrijiri medicale polițiștilor care s-au rănit după ce au spart geamul mașinii, dar și șoferului.

 Conducătorul auto va fi amendat cu 2.500 de lei pentru nesubordonare față de oamenii legii și cu încă 3.000 de lei pentru deținerea ilegală a unei arme de foc.
loading...

Comments are closed.