VIDEO // Un tânăr a fost reținut în capitală pentru jaf stradal

 

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica au identificat și reținut un tânăr, pentru comiterea unui jaf stradal. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 25 ani originar dintr-o localitate a raionului Șoldănești, anterior judecat pentru escrocherie.

Polițiștii au fost alertați în seara de 9 februarie curent de către victimă, o femeie în vârstă de 61 de ani, care a comunicat că în timp ce se deplasa pe șos. Muncești, un individ în mod deschis i-a sustras geanta.

La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă, care au stabilit că femeia a fost deposedată de geantă în care se afla bunuri materiale: portmoneul cu mijloace bănești, telefonul mobil de model ,,Samsung”, un card bancar și actele de identitate, după care a fugit înr-o direcție necunoscută. Prejudiciul a fost estimat de victimă la 5 720 lei.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, individul a fost localizat și reținut fiind escortat la inspectorat, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesuale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru ,,Jaf”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Citește și: ACCIDENT GRAV în Căușeni: Doi tineri pe motocicletă, s-au izbit violent de o mașină

Total
0
Shares
Total
0
Share