VIDEO // Un tânăr a fost reținut, în Chișinău, cu 2,5 kg de marijuana și 600 de grame de hașiș

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu cei de urmărire penală a Inspectoratului de poliție Ciocana, au deconspirat activitatea infracțională a unui grup de persoane suspectate de realizarea substanțelor narcotice.

În timpul documentării timp de două luni, polițiștii au stabilit că drogurile erau procurate prin intermediul aplicației „Telegram”, iar altele de către consumatorii finali şi diferiţi intermediari prin metoda tranzacţiilor prin rețelele de plăţi electronice.

În urma măsurilor speciale de investigație și acţiunilor de urmărire penală a fost reținut în flagrant un tânăr de 24 de ani, în timpul plasării substanțelor narcotice în ascunziș în extravilanul satului Cruglic din raionul Criuleni. Asupra acestuia polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 2,5 kg de marijuana și 600 grame de hașiș.

Valoarea estimativă a drogurilor pe piața neagră a fost estimată la 1 500 000 de lei.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar conform legislației în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 7 la 15 de ani.

Polițiștii continuă să efectueze măsuri speciale de investigație pentru stabilirea implicării altor persoane în activitatea infracțională.

Total
0
Shares
Total
0
Share