VIDEO // Un tânăr din capitală, a bătut un taximetrist și l-a deposedat de mașină

 

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut de ofițerii de investigaței a Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui atac tâlhăresc.

În seara de 26 februarie, polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani au fost alertați să intervină la documentarea unui caz pe str. Poștei, unde un bărbat  fost agresat și deposedat de automobilul de model ,,Toyota Prius”.

La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă, care au stabilit că bărbatul în vârstă de 33 ani, activa ca taximetrist și ajungând pe adresa dată de către pasager, a fost agresat fiindu-i aplicate lovituri în regiunea spatelui și regiunea gâtului, după care a fost deposedat de automobil. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Astfel, în urma unui șir de acțiuni speciale de investigație și urmărire penală demarate de polițiști, pe data de 27 februarie individul bănuit de comiterea infracțiunii a fost reținut, iar automobilul a fost depistat pe str. Vadul lui Vodă din sec. Ciocana. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal conform atr. 188 CP ,,Tâlhărie”. Conform legislației în vigoare acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Citește și: Situație gravă, la Comrat: 36 de copii au ajuns intoxicați la spital

 

Total
0
Shares
Total
0
Share