(Video) Un tânăr, filmat cum fură bani de la biserica Ciuflea din Chișinău

Un minor filmat cum fură bani dintr-o biserică din Chișinău, politia capitalei, republica moldova, jafuri tilharii, preoti, religie, donatii la biserica 

Un minor în vârstă de 16 de ani, locuitor al raionului Orhei, a fost reţinut  de către angajaţii IP Centru a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind bănuit că în noaptea de 14 iulie ar fi  pătruns în Catedrala Mănăstirii Teodor Tiron de pe str. Ciuflea , de unde ar fi furat din cutia pentru donaţii, mijloace băneşti .

Acesta a fost reţinut în flagrant, în dimineaţa zilei de 24 iulie, când a pătruns într-o altă biserică amplasată pe str. Decebal din sectorul Botanica al capitalei. Veniţi la faţa locului poliţiştii au constatat că individul a pătruns în incinta bisericii prin forţarea geamului.

În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia, declarând poliţiştilor că a comis infracţiunile din lipsă de bani. De asemenea  în cadrul acțiunilor de investigație forțele de ordine au stabilit că individul anterioar a mai comis infracţiuni similare şi în r-nul Orhei. Întrucât bănuitul este  minor, acesta este cercetat penal în stare de libertate.

Total
0
Shares
Total
0
Share