Politic

(video) Un veteran de război înjosit de Andrei Năstase la o întâlnire cu alegătorii

Pinterest LinkedIn Tumblr

La o întâlnire cu alegătorii în localitatea Geamăna din raionul Anenii Noi, președintele Platformei DA și candidatul pe circumscripția 33 din partea blocului ACUM l-a bruscat pe un veteran de război care i-a acordat o întrebare neconvenabilă.

Veteranul i-a spus că a protestat alături de camarazii săi împreună cu Platforma DA, iar acum a ajuns să fie înjosit și să nu îi fie luată în considerare părerea. Acesta spune că a așteptat false de la Năstase și echipa sa, dar a rămas dezamăgit de acțiunile acestuia, secvența a fost trimisă la adresa noastră de către un cititor.

Auzind aceste cuvinte, Năstase a decis să își ia susținătorii după el și a spus poliției să îl izoleze pe veteran de grupul de simpatizanți al blocului ACUM.

Amintim că nu este primul caz când Andrei Năstase se comportă agresiv cu alegătorii. Acesta de nenumărate ori a bruscat și a insultat persoanele care îi acordau întrebări neplăcute, la care nu are răspuns. Cele mai frecvente întrebări se referă la nașul de cununie a liderului DA, Victor Țopa.

Dacă ai fost și tu martorul unei situații similare, trimite imaginile foto sau video pe adresa noastră de e-mail [email protected], sau scrie-ne direct pe pagina noastră de facebook, Telegraph Moldova.

loading...

Comments are closed.