VIDEO // Unde este Vladimir Putin? Moment amuzant la summitul de la Berlin

angela merkel, Merkel, Merkel il cauta pe Putin, Putin, unde a disparut Putin, summitul de la berlin, Summitul de la Berlin privind Libia, situatia din Libia, razboiul din Liabia

Situație amuzantă la Berlin, unde liderii mondiali s-au reunit pentru a discuta despre situația din Libia. Aceștia au încercat să facă o poză de grup la finalul summitului, dar momentul a fost amânat deoarece nimeni nu îl putea găsi pe președintele rus, Vladimir Putin.

Liderii au fost filmați în timp ce încercau să îl găsească pe președintele rus pentru a face poza de grup, relatează Russia Today.

Cancelarul german, Angela Merkel, a fost cea care a remarcat lipsa lui Putin și a arătat spre locul unde trebuia să stea liderul de la Kremlin, apoi s-a întors de mai multe ori, încercând să îl găsească.

Căutărilor s-a alăturat și președintele francez Emmanuel Macron, acesta a fost surprins verificând împrejurimile. Macron l-a și găsit pe Vladimir Putin, care a întârziat, împreună cu prim-ministrul Italian, Giuseppe Conte.

Summit-ul de duminică este o continuare a discuțiilor care au început săptămâna trecută la Moscova și care au reușit să aducă la masa de tratative părțile implicate în război.

Total
0
Shares
Total
0
Share