Externe

(video) URSS 2050: Iată cum ar fi arătat Rusia Sovietică în secolul 21

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serialul „Chernobyl: Zone of Alienation” prezintă imaginea unei Uniuni Sovietice care nu s-a destrămat niciodată și există inclusiv în anul 2050. Seria se aseamănă cu „The Man in the High Castel”, care prezintă un viitor în care Germania nazistă a câștigat războiul și efectele pe care le produce la nivelul Americii, scrie Playtech.ro.

Primul sezon al serialului prezintă povestea a cinci tineri care urmăresc un om care le-a furat opt milioane de ruble. Această persoană dezvăluie pe blogul personal că vrea să plece la Cernobîl. În continuare, povestea eroilor se complică și devine din ce în ce mai periculoasă.

Sezonul s-a încheiat când eroii au reușit, în 1986, să împiedice un accident la centrala nucleară de la Cernobîl (schimbând astfel istoria). Pe urmă, unul dintre personaje reușește cumva să se întoarcă în prezent și observă că URSS-ul s-a prăbușit și a devenit un stat prosper.

În cel de-al doilea sezon se schimbă peisajul, iar acțiunea are loc în viitor, într-un fel de URSS modern. Fațadele caselor prezintă acum imagini ale lucrătorilor.

Serialul a fost lansat în 2014, are două sezoane, iar printre actorii care îi interpretează pe tinerii eroi se numără  Kristina KazinskayaAnvar Khalilulaev și Sergey Romanovich.
Citiți aici mai departe.
loading...

Comments are closed.