VIDEO // Usatîi aduce critice dure guvernării: ”PAS nu are dreptul să comenteze alegerile din Găgăuzia”

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) nu are dreptul să comenteze alegerile din Găgăuzia și nici să se implice, iar asta pentru că nu au avut un candidat propriu înregistrat în scrutinul electoral. Declarația a fost făcută de Renato Usatîi, fostul primar al municipiului Bălți, într-o intervenție live pe Facebook, scrie Realitatea.md

„Ceea ce face PAS acum, în genere ei nu au dreptul ca partid să comenteze ce s-a întâmplat acolo, cine și cui a plătit, și știți de ce: pentru că voi nu ați avut acolo candidatul vostru. Trebuia să înregistrați un candidat din partea PAS, să-i oferiți o echipă bună de juriști… Istoria aceasta este foarte rea, totul o să vi se întoarcă. Trebuie să vă recunoașteți greșelile și înfrângerile”, a spus Usatîi.

Anterior, Usatîi a mai declarat că alegerile pentru funcția de bașcan al Găgăuziei, câștigate de candidatul Partidului „ȘOR”, Eugenia Guțul, ar putea fi anulate, iar alegerile locale generale din toamnă, ar putea fi amânate. Declarațiile au fost făcute duminică, 14 mai, într-o intervenție live pe Facebook.

Total
0
Shares
Total
0
Share