Alte știri

VIDEO // Vasile Costiuc pus la punct DUR de către Veaceslav Platon: ”Instinct de turmă. Nu ai citit, dar părere ai! Citiți, în mama voastră!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon și-a făcut prezența la protestul organizat de PAS din fața Comisiei Electorale Centrale (CEC). După ce a fost observat de protestatari, acesta a încercat să ofere declarații pentru presă, informează Sinteza.org

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Oamenii (n.r. protestatarii de la CEC) sunt supuși manipulării. Oamenii sunt duși în eroare(…) Eu doar am vrut să vin la miting și să mă uit. Eu am văzut o mulțime, am văzut efectul turmei. Așa o spun psihologii”, a declarat Platon.

În context, Platon a fost întrerupt în timpul oferirii declarațiilor de presă de către liderul ”Democrația Acasă”, Vasile Costiuc care i-a replicat omului de afaceri că nu are nici un drept moral de-a numi pe cei prezenți în fața CEC, drept turmă.

„Veaceslav, voi chiar așa de obraznici sunteți?”, l-a întrebat Costiuc pe Platon.

„Ai citit documentele despre bani? Tu personal, ai citit? Eu tot am publicat, tu ai citit? Nu ai citit, dar părere ai. Citiți documentele ”вашу мать”…”, i-a replicat Veaceslav Platon.

La un moment dat, Costiuc a fost invitat la dialog de către Platon, ultimul l-a întrebat pe liderul PDA, în baza la ce consideră Costiuc că Platon este hoț și dacă are vreo dovadă, la care Costiuc a răspuns că lui ”presa i-a arătat” că Platon ar fi un hoț.

Într-un final, omul de afaceri și-a ieșit din fire și a le-a spus protestatarilor din jur să citească documentele pe care el le-a făcut publice și abia după asta să dea calificative de vreun fel.

Citește și: VIDEO // După Rizea și controversatul Veaceslav Platon a venit la protestul de la CEC, organizat de PAS

loading...

Comments are closed.