(video) “Veteranul” Maiei Sandu, un escroc de la Caravita lui Filat. Este implicat în privatizări ILEGALE și a jefuit un sat întreg

Veteranul Maiei Sandu este un escroc de la Caravita lui Filat, veteranul este implicat în privatizări ILEGALE și a jefuit un sat întreg, alianta acum psrm, brigada cu destinatie speciala fulger, constantin covrig filat pldm, 

Zilele trecute, câțiva veterani ai Brigăzii cu destinație specială Fulger, în funte cu Constantin Covrig, au declarat că susțin noua guvernare formată ilegal de PSRM și blocul ACUM. În scrut timp s-a dovedit că veteranul Maiei Sandu este un escroc de la firma Caravita administrată de nepotul lui Filat. Acest Covrig a fost implicat în privatizări ilegale și a jefuit țăranii din satul Solonceni, raionul Rezina.

Oamenii din Solonceni s-au plâns pe compania Caravita și l-au acuzat pe reprezentantul acesteia Constantin Covrig că le-au luat ilegal terenurile. Proprietarii pământurilor au spus în 2014 că nu au semnat niciun contract de arendă cu firma “Caravita”. Ei au afirmat că au semnat contractele cu o altă firmă, care era o companie partener.

“Firma dată, care activează în localitatea Solonceni, ilegal a ocupat terenurile proprietarilor, fără consimțământul lor. Chiar dacă, potrivit legii, au fost preîntâmpinați cu șase luni înainte, cum prevede legea, că cetățenii de 370 de hectare s-au dezis să dea terenurile lor, dumnealor samovolnic au luat terenurile, au semănat, au arat, cu nimeni nu s-au sfătuit. Ne-am înțeles de acum, hai că dacă deja ați semănat, nu vrem să distrugem culturile, nu vrem să creăm probleme, dar omenește, la toamnă, să împărțiți pământul așa cum s-a găsit de cuviință. Acuma refuză și acest lucru să-l facă”, a declarat atunci un localnic.

În 2019, același Constantin Covrig – omul lui Filat, se prezintă la Jurnal TV ca veteran de război, deși vedem că nu este îmbărcat în uniforma militară, și declară sus și tare că susține Guvernul condus de Maia Sandu, fosta colegă a lui Filat din PLDM (vedeți video mai jos). 

Amintim că firma Caravita a beneficiat la mijlocul lunii septembrie 2014 de un credit de 28 de milioane de lei de la BEM. Pentru a obține banii, firma a gajat o mie de hectare de pământ arabil. Potrivit Realitatea.md, expertul economic Veceslav Ioniță s-a arătat atunci convins că în acest caz a fost vorba despre abuz și trafic de influență, deoarece un fermier nu poate contracta un credit de la o bancă de zeci de milioane de lei în schimbul gajării unui teren agricol.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share